Mandić: Ako neko pokuša da nas ukloni, neće naići na lagan otpor

Mandić je rekao da će se poslanici DF i građani “useliti u sve one zgrade opština gdje su protestvovali prethodnih dana “
152 pregleda 293 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2015. 18:47h

Lider Nove Andrija Mandić rekao je večeras da su na sjednici Predsjediništva Demokratskog fronta potvrdili pređašnju odluku da se neće sklontii sa platoa ispred Skupštine.

“Režim pozivamo da ne koristi silu jer je to neprihvatljvo na početku 21.vijeka. Ali, ako bi se i to desilo, mi smo mu naredni. Ako neko pokuša da nas ukloni odavde i da nas prebacio u park, da nas pod firmom oslobađanja bulevara pokuša poniziti, da nas zgazi, neće naići na lagan otpor kao što su neki od njih predviđali. Ako neko pokuša da uništi naše kuće, koje su bile naš izbor, ako neko pokuša da ukloni šatore i ovu binu mi ćemo se useliti u ovu Skupštinu i u druge narodne zgrade koje pripadaju narodu Crne Gore. Naš krov nad glavom biće ove zgrade iza nas, to moraju da znaju pa neka vide kako će da se ponašaju,” rekao je Mandić na protestu na kome je večeras bilo više okupljenih građana nego prethodnih večeri.

On je rekao da će se poslanici DF i građani “useliti u sve one zgrade opština gdje su protestvovali prethodnih dana “.

”Odatle ćemo čekati odgovor na naše zahtjeve za prve pravične izbore u Crnoj Gori,” poručio je Mandić.

On je kazao da DF ulazi u novu fazu političke borbe jer vlast pokušava da ih ukloni sa “Trga slobode”.

Okupljenima se obratio i Dimitrije Nikolić iz Zagarča, koga je Mandić pozvao na binu gdje mu je čestitao 82. rođendan.

Nikolić je pozdravio okuljene riječima:

” Dorbro došli svi vi koji želite da da oborimo ovu nevlast Mila Đukanovića. Izdržaćemo ovdje dok se ne preda ta pogan,” rekao je on.

Galerija

Bonus video: