DPS: U šatorima DF-a borave plaćeni spavači

"Na njihovoj "slobodnoj teritoriji" koju im je obezbijedila država, ne stanuju dobre namjere i ideje, već isključivo politički manipulatori i malobrojni koji još na tu manipulaciju pristaju", rekli su iz DPS
68 pregleda 30 komentar(a)
df šatori, Foto: Savo Prelević
df šatori, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.10.2015. 14:45h

Kad god se učini da Demokratski front ne može niže pasti u svom prostakluku, oni sami sebi prirede još dublji sunovrat, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Skup sa koga se poručuje "srušićemo sve" ne može biti ni miran, ni demokratski, ni građanski. Tamo odakle se poziva na "kratke postupke" i otimačinu, nema dobrih namjera, kao što nema razumnih političara koji se mogu zahvaljivati Amfilohiju za "širenje ljubavi i mira". Riječ je samo o grupici političkih zaludnjaka, iz čije perspektive demokratija predstavlja isključivo bezakonje i mogućnost da se uvredama i nasiljem obračunavaju sa političkim neistomišljenicima", navodi se u saopštenju DPS.

Iz ove partije navode da sve što je DF postigao ovih dana je razobličavanje sopstvene politike i otkrivanje pravih namjera.

"Rušili bi, hapsili i obračunavali se sa svakim ko ne misli kao oni, nevažno da li je riječ o studentima, radnicima, vjerskim poglavarima, opozicionim kolegama ili vlasti. Ne biraju se više ni riječi ni načini, važno je samo da se svim sredstvima opravda ovo dvonedjeljno maltretiranje građana Glavnog grada, pa makar to bile i prijetnje po mir i bezbjednost u zemlji", kazali su iz DPS.

Iz ove partije dodaju da je dobro što je DF organizovao proteste, jer je kako tvrde to idealna prilika da se građani uvjere što im nude Mandić i ostali, o kakvoj se "budućnosti i sigurnosti" zapravo radi",

"Svoj uzaludno potrošen politički vijek čelni ljudi DF-a pokušavaju da spasu podizanjem šatora u kojima borave plaćeni spavači, dok ih sa Medojevićeve bine nevaspitani naturščici bodre da "izdrže“, valjda do naredne isplate. Na njihovoj "slobodnoj teritoriji" koju im je obezbijedila država, ne stanuju dobre namjere i ideje, već isključivo politički manipulatori i malobrojni koji još na tu manipulaciju pristaju. Sada se samo čeka kakva-takva slamka spasa za političke pozicije Mandića i ostalih, pa će sami okrenuti leđa svojim izmanipulisanim pristalicama, kao što to čine nakon svakog političkog poraza", zaključili su iz DPS.

Bonus video: