SNP pozvao građane da izađu na protest

Iz SNP-a su kazali da je Đukanović, od samog početka svoje političke karijere, stalno u centru sumnjivih poslova i afera
1847 pregleda 4 komentar(a)
Sa prethodnog protesta, Foto: Savo Prelević
Sa prethodnog protesta, Foto: Savo Prelević

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je članstvo, simpatizere i ostale građane da u subotu izađu na zakazani protest grupe građana u Podgorici.

U SNP-u smatraju da ima mnogo razloga da se građani okupe u što većem broju i demokratski, građanskim buntom iskažu nezadovoljstvo trenutnim odnosom vlasti i predsjednika Mila Đukanovića prema aferama koje pogađaju Crnu Goru.

“Već decenijama Crnu Goru potresaju afere, milionske pljačke i prevare, a akteri, najistaknutiji članovi Demokratske partije socijalista (DPS) koji se ujedno nalaze na ključnim državnim funkcijama, ne pomišljaju na ostavke”, kaže se u saopštenju odbora SNP-a Glavnog grada.

Iz SNP-a su kazali da je Đukanović, od samog početka svoje političke karijere, stalno u centru sumnjivih poslova i afera.

Kako su naveli, u mnogim evropskim državama sasvim je druga praksa, a ostavke se podnose i zbog mnogo manjih propusta i afera.

“Smatramo da je došlo vrijeme da se i kod nas dese slične stvari, zato izađimo i pokažimo odlučnost na miran, demokratski i potpuno osmišljen način da je takvog ponašanja zvanične vlasti na čelu sa Đukanovićem bilo dosta i da hoćemo promjene”, navodi se u saopštenju.

SNP se, kako su kazali, za to bori već 21 godinu i došao je pravi trenutak da svi zajedno učine jedan veliki korak i spase Crnu Goru.

Bonus video: