Liberalna partija predlaže Rezoluciju o stabilizaciji političke situacije

iberalna partija pozdravlja i odluku predsjednika Skupštine da odgovori na zahtjeve liberala i zakaže prvu sjednicu jesenjeg zasijedanja, 13. oktobra na Cetinju
13 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 08.10.2015. 09:26h

Liberalna partija podnijeće Skupštini predlog Rezolucije o stabilizaciji političkog i parlamentarnog života u Crnoj Gori.

“Shvatajući neophodnost toga da najviše predstavničko tijelo građana Crne Gore pruži poseban doprinos daljem društvenom progresu kroz normalizaciju funkcionisanja političkih odnosa i jasno opredjeljenje za daljim djelovanjem na principima parlamentarne demokratije, uvjereni smo da će i drugi poslanički klubovi podržati ovakvu Rezoluciju”, navodi se u saopštenju LP-a.

Rezolucija koju će liberali predložiti Skupštini jasno će identifikovati sve izazove sa kojima se suočava politički i parlamentarni sistem i pokušati da konkretizuje opredjeljenje svih parlamentarnih subjekata za konkretnim rješavanjem takvih izazova.

Liberalna partija pozdravlja i odluku predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića da odgovori na zahtjeve liberala i zakaže prvu sjednicu jesenjeg zasijedanja, 13. oktobra na Cetinju.

Bonus video: