Danilović: Front zalutao u uvredama i "Kursadžijama"

"Svak bira umjetnost, pošto sam čuo da se radilo o umjetnosti, prema sebi i svom ukusu. Žao mi je zbog njih, žao mi je umjestnosti, žao mi je 'umjetnika'", kazao je Danilović
58 pregleda 40 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 07.10.2015. 15:04h

Nisu me naljutile kolege iz Demokratskog fronta uvredljivom skečom iz vlastite produkcije, koji je bio i na moj lični račun, kazao je "Vijestima" funkcioner Demosa Goran Danilović, komentarišući skeč koji su sinoć izveli aktivisti DF-a na račun svog bivšeg lidera Miodraga Lekića i poslanika Danilovića.

"Svak bira umjetnost, pošto sam čuo da se radilo o umjetnosti, prema sebi i svom ukusu. Žao mi je zbog njih, žao mi je umjestnosti, žao mi je 'umjetnika'", kazao je on.

Između ostalog, tokom skeča "voditeljka" pita Lekića "šta mu radi Goran Danilović", iznoseći pogrdne opise bivšeg zamjenika predsjednika Nove srpske demokratije.

"Želim im i dalje svaki uspjeh i da realizuju zahtjeve. Povjerovao sam, na trenutak, da sloboda traži ljude, ali je ta umjetnička potraga krenula i zalutala u uvredama i "Kursadžijama", zaključio je Danilović.

Bonus video: