DPS: Upućen odgovor SDP-u na inicijativu za promjene u Vladi

Takođe je odlučeno da sjednica Glavnog odbora DPS bude održana do kraja oktobra, na kojoj će, shodno statutarnoj obavezi, biti razmatrano ostvarivanje izbornog programa partije
9 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 06.10.2015. 15:04h

Sjednica Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, održana je sinoć i bila je posvećena definisanju partijskih obaveza u narednom periodu.

"Predsjedništvo je odlučilo da uskoro bude organizovan sastanak najodgovornijih ljudi DPS sa rukovodstvima opštinskih odbora i lokalnih samouprava u kojima je DPS na vlasti, koji će biti posvećen analizi realizacije izbornih programa u opštinama, aktivnostima koje se sprovode u okviru kampanje za podizanje podrške javnosti procesu pristupanja NATO savezu, te redovnim partijskim aktivnostima poput tekuće reevidencije članstva", navodi se u saopštenju.

Takođe je odlučeno da sjednica Glavnog odbora DPS bude održana do kraja oktobra, na kojoj će, shodno statutarnoj obavezi, biti razmatrano ostvarivanje izbornog programa partije.

"Na sjednici Predsjedništva je dogovoreno da sredinom novembra bude održana sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa, na kojoj će biti konkretizovani strateški razvojni projekti sa rokovima za njihovu realizaciju, sa ciljem povećanja kvaliteta života svih građana Crne Gore. Predsjedništvo, koje se ranije upoznalo sa inicijativom Socijaldemokratske partije za promjene u Vladi, na sinošnjoj sjednici je pripremilo odgovor koji je upućen SDP-u", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: