Skupština nastavlja sa radom 13. oktobra na Cetinju

Upitan da li je na Kolegijumu bilo riječi o uticaju protesta i bojkota dijela opozicije na rad parlamenta, Tuponja je kazao da u neformalnom razgovoru uvijek postoji i tema aktuelnih političkih dešavanja
66 pregleda 3 komentar(a)
Skupština Cetinje, Foto: Prijestonica
Skupština Cetinje, Foto: Prijestonica
Ažurirano: 06.10.2015. 17:42h

Prva sjednica jesenjeg zasjedanja parlamenta biće održana 13. oktobra na Cetinju, odlučeno je danas na Kolegijumu Skupštine.

Član Kolegijuma, Goran Tuponja, kazao je novinarima nakon sjednici Kolegijuma da će nakon tog rad parlamenta biti nastavljen u Podgorici, 14. oktobra.

Na pitanje kada će biti nastavljen rad skupštinskih tijela, Tuponja je rekao da ne postoji poslovnička mogućnost da kaže nešto više od toga da Skupština nastavlja sa radom.

Upitan da li je na Kolegijumu bilo riječi o uticaju protesta i bojkota dijela opozicije na rad parlamenta, Tuponja je kazao da u neformalnom razgovoru uvijek postoji i tema aktuelnih političkih dešavanja.

„Mislim da je u interesu Skupštine da ona radi u punom kapacitetu, i u tom dijelu će postojati nastojanja da to i bude tako“, rekao je Tuponja.

Komentarišući ponovljeni poziv Demokratskog fronta opoziciji da bojkotuje rad parlamenta i da se pridruži protestima, on je kazao da je stav Pozitivne Crne Gore o tome poznat.

„Mi ne smatramo da je to pravi put do ostvarenja promjena u Crnoj Gori“, dodao je Tuponja.

Bonus video: