URA kreće u organizovanje tribina u opštinama

Prva tribina Građanskog pokreta URA biće održana sjutra u 14 sati u sali Centra za kulturu u Rožajama, a druga u Beranama u 18 sati, u sali Skupštine Opštine
8 komentar(a)
URA, Foto: Građanski pokret URA
URA, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 01.10.2015. 14:08h

Građanski pokret URA od petka, 2. oktobra, kreće u organizovanje tribina u crnogorskim opštinama sa ciljem da građanima približi svoj program ekonomske i sveukupne obnove Crne Gore i svoje viđenje situacije na političkoj sceni.

"Predstavnici URA, na čelu sa predsjednikom Žarkom Rakčevićem, iznijeće stavove URA o rješavanju političke i ekonomske krize, koja za posljedicu ima sve lošije ekonomsko-socijalno stanje u Crnoj Gori i gubitak legitimiteta Vlade i Parlamenta. Čelnici URA govoriće i o uslovima za organizovanje fer parlamentarnih izbora, obzirom da vladajuća DPS-SDP-BS koalicija, koristeći i dalje "usluge" aktera afere Snimak, nastavlja sa dobro poznatom praksom zloupotrebe državnih resursa. Zbog toga bi izlazak na te izbore u ovom momentu bio besmislen", navodi se u saopštenju URA-e.

Prva tribina Građanskog pokreta URA biće održana sjutra u 14 sati u sali Centra za kulturu u Rožajama, a druga u Beranama u 18 sati, u sali Skupštine Opštine.

Pored Rakčevića, u Rožajama i Beranama biće potpredsjednici URA Božena Jelušić, prof. dr Šerbo Rastoder i Dritan Abazović.

Građanima Rožaja će se obratiti i predstavnici opštinskog odbora URA na čelu sa Aldemarom Ibrahimovićem, a građanima Berana predstavnici URA u tom gradu na čelu sa Dejanom Bojovićem.

Sljedeća tribina Građanskog pokreta URA biće na Cetinju 10. oktobra.

Bonus video: