SD: Pod vođstvom Krivokapića SDP nestaje sa političke scene

U reagovanju se navodi Krivokapić svjestan svoje beznačajnosti, a učauren u sada već komičnoj ambiciji da zagospodari bar za tren Crnom Gorom, pa makar Crne Gore nakon toga i ne bilo, nastavlja da uveseljava javnost sa političkim naglabanjima o pravnoj državi, i da svoje lične frustracije pretvara u partijsku politiku
70 pregleda 17 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ranko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.09.2015. 17:46h

Socijaldemokrate Crne Gore saopštili su danas da je čudno da nesuđeni lider opozicije ima hrabrosti da govori o političkoj korupciji, kada je čitava Crna Gora svjedok da je upravo on zahvaljujući takvoj korupciji ostao predsjednik onoga što je ostalo od nekada časnog SDP-a, koji polako pod njegovim vođstvom nestaje sa političke scene.

"Nema boljeg primjera političke korupcije od toga kada po njegovom nalogu, a na zaprepašćenje svih delegata kongresa i čitave crnogorske javnosti, njegov najbliži saradnik i glavni glasnogovornik, a umalo i član predsjedništva Demokratskog fronta, na Kongresu javno glasa umjesto 27 delegata" kaže se u reagovanju Socijaldemokrata.

U reagovanju se navodi Krivokapić svjestan svoje beznačajnosti, a učauren u sada već komičnoj ambiciji da zagospodari bar za tren Crnom Gorom, pa makar Crne Gore nakon toga i ne bilo, nastavlja da uveseljava javnost sa političkim naglabanjima o pravnoj državi, i da svoje lične frustracije pretvara u partijsku politiku.

"Uostalom, kada već naglaba o pravnoj državi, podsjećamo odlazećeg predsjednika Parlamenta, i ”čuvenog emeritusa“ da znati za političku i svaku drugu korupciju, a ne prijaviti je, predstavlja krivično djelo. Ona narodna kaže da su u strahu velike oči. Taman kad pomislimo da ne može niže da padne, on nas iznenadi i sroza se još više. Svoje licemjerje Krivokapić pokazuje kada opstaje u Vladi za koju tvrdi da je korupcionaška, a istovremeno pokušava opoziciju da drži ”na kvačilu” kao rezervnu varijantu za umišljenu većinu koju inače nema. Zahvaljujući njegovoj poznatoj politici muljanja i plivanja u mutnom, koja je već neko vrijeme potpuno ogoljena, odbačen je od svih, od vlasti i opozicije, kao i iskrenih i pravih socijaldemokrata, tako da mu je sada ostalo da polemiše sa svojim sopstvenim izjavama, što inače već neko vrijeme veoma uspješno čini.Na kraju, crnogorskoj javnosti ostavljamo da sudi šta znači njegov ostanak u Vladi protiv čijih odluka i prijedloga glasa i za koju tvrdi da je korupcionaška. Naš mu je savjet da takvu Vladu upravo on sa ostatkom od svoje lične partije napusti, i na taj način učini uslugu cijeloj Crnoj Gori", zaključeno je u reagovanju Socijaldemokrata.

Bonus video: