Milić: Ne namjeravam učestvovati u radu parlamenta

Zbog svega onoga što se dešavalo u prethodnom periodu, Milić je kazao da insistiraju da se o inicijativi DF-a prethodno izjasne svi ostali koje je ta grupacija pozvala na bojkot parlamenta
15 komentar(a)
Srđan Milić, SNP, Foto: Zoran Đurić
Srđan Milić, SNP, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.09.2015. 13:36h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić rekao je da je ova partija podržala proteste i da je posvećena tome da uspiju proklamovani ciljevi, a to su pad aktuelne Vlade Crne Gore i održavanje prvih fer, slobodnih i demokratskih izbora.

Kao sredstvo za ostvarenje navedenih ciljeva od strane Demokratskog fronta predlaže se bojkot parlamenta.

Milić je dodao da je SNP partner za realne političke akcije.

"Kao ozbiljan i odgovoran politički subjekt, SNP je odluku o učešću na protestima donio na sjednici Glavnog odbora stranke, koji jedini može odlučiti i o mogućem bojkotu parlamenta. Ističem da SNP nikada nikom nije otimao poslaničke mandate", rekao je Milić

Zbog svega onoga što se dešavalo u prethodnom periodu, Milić je kazao da insistiraju da se o inicijativi DF-a prethodno izjasne svi ostali koje je ta grupacija pozvala na bojkot parlamenta.

"Do jasnog odgovora pozvanih političkih subjekata pojedinaca i moguće sjednice Glavnog odbora SNP-a, ja - kao predsjednik partije i poslanik ne namjeravam učestvovati u radu parlamenta", kazao je Milić.

Bonus video: