DPS: Stalni rast podrške građana ulasku u NATO

Predsjedništvo se upoznalo i sa inicijativom SDP za kadrovske promjene u Vladi. "Dogovoreno je da uskoro, na narednoj sjednici Predsjedništva DPS, budu nastavljeni razgovori na tu temu", kaže se u saopštenju
13 komentar(a)
DPS, Kongres, Foto: Luka Zeković
DPS, Kongres, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.09.2015. 14:08h

Stalni rast podrške građana državnom prioritetu - članstvu u NATO potvrđuje opravdanost argumentovane i utemeljene kampanje, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Predsjedništvo DPS-a je analiziralo dosadašnji tok kampanje za podizanje podrške pristupanju Crne Gore u NATO.

"Konstatovano je da su aktivnosti sprovođenje u kontinutitetu, da su direktan i otvoren dijalog sa svima, već dali odlične rezultate i da stalni rast podrške građana ovom državnom prioritetu potvrđuje opravdanost argumentovane i utemeljene kampanje", kaže se u saopštenju.

Naglašeno je da je neophodno nesmanjenim tempom i kvalitetom nastaviti komunikaciju sa građanima, kako bi bili informisani o svim benefitima istorijske odluke o članstvu u NATO.

"Izrazito ohrabrujuće poruke koje je u razgovoru sa Đukanovićem uputio potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden predstavljaju dodatni podstrek očekivanom dobijanju pozivnice i daljem napretku Crne Gore ka punopravnom članstvu u NATO", navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo se upoznalo i sa inicijativom Socijaldemokratske partije Crne Gore za kadrovske promjene u Vladi.

"Dogovoreno je da uskoro, na narednoj sjednici Predsjedništva DPS, budu nastavljeni razgovori na tu temu", kaže se u saopštenju.

Bonus video: