Ulcinj: Vlasti dva usisivača platile 829 eura

Ulcinjski gradonačelnik Fatmir Đeka kazao je “Vijestima” da kupovina usisivača nije sporna, navodeći da će “odgovarati onaj koji je fakturu dostavio portalu”
126 pregleda 28 komentar(a)
Ulcinj usisivači (Novina), Foto: Lajm.me
Ulcinj usisivači (Novina), Foto: Lajm.me
Ažurirano: 24.09.2015. 15:45h

Opština Ulcinj poručila je dva usisivača u ukupnoj vrijednosti od 829 eura, objavio je portal “lajm.me”. Ulcinjski portal objavio je faksimil fakture kojom je opština od DOO “Yomil” iz Bara poručila dva usisivača po cijeni od 414 eura.

Ulcinjski gradonačelnik Fatmir Đeka kazao je “Vijestima” da kupovina usisivača nije sporna, navodeći da će “odgovarati onaj koji je fakturu dostavio portalu”.

“Nema tu ništa sporno. Jedan usisivač kupljen je za potrebe opštine, a drugi doniran jednoj ulcinjskoj džamiji. Neko je zloupotrebio službeni položaj i neovlašteno dostavio informaciju portalu koji je blizak jednoj partiji iz vlasti. Pokrenuću internu istragu da utvrdim ko to radi”, kazao je Đeka.

Pozivajući se na podatke o ponudi barske firme, “Lajm.me” navodi da se najvjerovatnije radi o usisivačima za čišćenje automobila koji su najskuplji. Oni tvrde i da broj protokola ukazuje da je usisivače poručio gradonačelnik.

Bonus video: