Danilović o protestima: Odgovorićemo DF-u za dva dana

Kako je naveo, vrijeđanje na političkoj osnovi - da je DEMOS osnovao DB, da rade za Demokratsku partiju socijalista, da su dio „plana B“, da ih je osnovala jedna masonska loža, grupa ambasadora, neki medijski koncern – nijesu bila bila ništa drugo nego provokacija
62 pregleda 8 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.09.2015. 14:29h

Rukovodstvo DEMOS-a će u naredna dva dana odgovoriti Demokratskom frontu (DF) na poziv da se uključe u organizaciju protesta zakazanih za 27. septembar.

Predsjedništvo DF pozvalao je sve parlamentarne opozicione subjekte u Crnoj Gori da se uključe u organizaciju narodnih protesta, koji su zakazani za 27. septembar.

Funkcioner DEMOS-a Goran Danilović kazao je agenciji MINA da će u naredna dva dana odgovoriti na predlog DF-a, i podsjetio da je DEMOS već ranije saopštio svoj stav o tome.

„Ostajemo pri svom stavu da im želimo uspjeha sa protestima, ali da način komunikacije koji su izabrali sa nama, do ovog obraćanja, govori o tome da to sasvim sigurno nije model po kome se može očekivati da DEMOS uđe u saradnju sa bilo kim“, rekao je Danilović.

Kako je naveo, vrijeđanje na političkoj osnovi - da je DEMOS osnovao DB, da rade za Demokratsku partiju socijalista, da su dio „plana B“, da ih je osnovala jedna masonska loža, grupa ambasadora, neki medijski koncern – nijesu bila bila ništa drugo nego provokacija.

„Na koju, ako hoćete da zadržite imalo dostojanstva, ne možete odgovoriti drugačije nego ovako kako ćemo odgovoriti mi“, dodao je Danilović.

On je ponovio da su u DEMOS spremni da u budućnosti, sa svima koji ih uvažavaju i koje oni uvažavaju u parlamentu, i koji su dokazani opozicionari, učestvuju u organizovanju, pripremanju i sprovođenju protesta na koje svaki pojedinac ima pravo.

„Ubijeđen sam da će u DF-u naš odgovor razumjeti i da očekuju takav odgovor. Jer, nije u politici dozvoljeno sve, posebno ne najgorim i najtežim imenima zvati one kojima već sjutra pošaljete ponudu za saradnju“, zaključio je Danilović.

Bonus video: