Golubović: Herceg Novi mnogo više zaslužio od onoga što mu je dato

Golubović je, kako je saopšteno iz Pozitivne, kazao da vjeruje da će novoformirani odbor ostvariti sva programska načela te partije u cilju korjenitih promjena neophodnih za oporavak Herceg Novog
9 komentar(a)
Pozitivna Herceg Novi, Foto: Pozitivna Crna Gora
Pozitivna Herceg Novi, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 16.09.2015. 11:06h

Pozitivna Crna Gora formirala je odbor u Herceg Novom, a za predsjednika je izabran Branko Golubović.

Golubović je, kako je saopšteno iz Pozitivne, kazao da vjeruje da će novoformirani odbor ostvariti sva programska načela te partije u cilju korjenitih promjena neophodnih za oporavak Herceg Novog.

Prema njegovim riječima, Herceg Novi je grad koji je mnogo više zaslužio od onoga što mu je dato ili bolje rečeno oduzeto.

"Pozitivna Crna Gora kao i naš Odbor imaju obavezu kako prema sebi tako i prema budućim generacijama da revitalizujemo i osposobimo sve relevantne privredne i turističke potencijale neophodne za ekonomski oporavak i razvoj grada”, naglasio je Golubović.

On je rekao da je poboljšanjem turizma i izgradnjom porušenih hotela i otvaranjem novih radnih mjesta jedino moguće obezbjediti mladima izvjesnu budućnost zbog koje će ostajati u Herceg Novom.

Golubović je pozvao sve građane koji istinski žele promjene i ekonomski oporavak grada da se pridruže Pozitivnoj, "jedinoj građanskoj opciji kako bi zajednički pomogli u ostvarenju cilja za bolji i pozitivni Herceg Novi".

Bonus video: