DF pozvao penzionere i invalide rada na protest

“U Nikšiću ima preko 16,5 hiljada penzionera, od kojih se najveći broj nalazi u nezavidnoj situaciji, jer mnogi od penzionera i invalida su hranioci i jedini koji imaju neko primanje u porodici”, naveo je Mijatović
7 komentar(a)
Demokratski front,  DF, protesti, Foto: Zoran Đurić
Demokratski front, DF, protesti, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.09.2015. 10:23h

Vijeće penzionera i invalida rada Demokratskog fronta (DF) Nikšić pozvalo je njihove predstavnike i građane da 27. septembra masovno izađu na protest i pokažu da Crna Gora zaslužuje bolju i pošteniju vlast.

Presjednik Vijeća penzionera i invalida rada, Nikola Mijatović, saopštio je da je položaj većine penzionera i invalida težak i nezavidan.

“U Nikšiću ima preko 16,5 hiljada penzionera, od kojih se najveći broj nalazi u nezavidnoj situaciji, jer mnogi od penzionera i invalida su hranioci i jedini koji imaju neko primanje u porodici”, naveo je Mijatović u saopštenju.

On je kazao da ne čudi što mnogi građani Nikšića, umjesto da slave praznik grada, imaju i više nego dovoljno razloga da se pridruže mirnim građanskim protestima.

“Pozivamo i korumpiranu lokalnu vlast u Nikšiću, kao i odnarođeni režim, da podnesu ostavku, jer sadašnji bijedni položaj većine građana rezultat je njihovog rada”, poručio je Mijatović.