Milutin Ćulafić izabran za koordinatora Omladine Socijaldemokrata Andrijevice

Sastanku Socijaldemokrata prisustvovali su koordinator Socijaldemokrata Andrijevice Radisav Vulević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Aida Kerović i Ivona Vuković
79 pregleda 8 komentar(a)
Milutin Ćulafić, Foto: Socijaldemokrate
Milutin Ćulafić, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 12.09.2015. 15:31h

Danas je nastavljena aktivnost izbora koordinatora Omladine Socijaldemokrata za crnogorske opštine, i na održanom sastanku u Andrijevici izabran Milutin Ćulafić da predvodi pomenutu omladinsku organizaciju u ovom gradu.

„Polazeći od činjenice da Socijalemokrate insistiraju na demokratskom i evropskom društvu zasnovanom na vladavini prava i jednakim šansama za sve, time ćemo se i mi primarno voditi u našem političkom djelovanju. Insistiraćemo na afirmaciji mladih i njihovoj većoj uključenosti u političke tokove, budući da su mladi prepoznati kao neko ko može razvijati kulturu progresivnih promjena u našoj zajednici'', poruka je novoizabranog koordinatora Ćulafića.

Sastanku Socijaldemokrata prisustvovali su koordinator Socijaldemokrata Andrijevice Radisav Vulević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Aida Kerović i Ivona Vuković.

Bonus video: