DF: Istraživanje nije uračunalo nepostojeće glasače i navodne pristalice DPS-a

Iz DF su kazali da će svako profesionalno istraživanje koje sprovedu istraživači koji nijesu plaćenici režima ili agenti UDBE pokazati realnost da DPS bez krađa, korupcije, ucjena, pritisaka, lažnih birača nema više od 20-ak procenata podrške
23 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Demokratski front, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 09.09.2015. 17:20h

Panika koja je uhvatila lopovski režim DPS-a dostiže vrhunac, a UDBA i njeni kadrovi u medijima i NVO sektoru otvorili su pravu hajku na istraživanje javnog mnjenja koje je po prvi put urađeno van kontrole agencija za ispitivanje javnog mnjenja koje angažuje i plaća DPS, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF)

"Istraživanje koje je predstavio profesor Đorđe Vukadinović, a koje je dio regionalnog istraživanja političkih i društvenih trendova, nije uračunalo nepostojeće glasače i navodne pristalice DPS-a koje po pravilu uključuju istraživanja raznih plaćenih režimskih agencija. Istraživačima iz tih agencija, za razliku od profesora Vukadinovića, se ne posvećuju specijalne emisije o njihovoj prošlosti, obrazovanju i drugim referencama već se dodjeljuju stanovi, izmišljaju nove katedre, guraju fakultetske diplome, ekspresno dodjeljuju naučna zvanja I daju prestižna diplomatska mjesta. Takođe ih se za dan bezbjednosti uvijek sjete", navodi se u saopštenju DF.

Iz DF su dodali da će svako profesionalno istraživanje koje sprovedu istraživači koji nijesu plaćenici režima ili agenti UDBE pokazati realnost da DPS bez krađa, korupcije, ucjena, pritisaka, lažnih birača nema više od 20-ak procenata podrške.

"Poslije hapšenja u Budvi, koje je jasno pokazalo kako DPS sistematski godinama pljačka državnu i opštinsku imovinu, i konkretnih dokaza o krađi na svim drugim nivoima, potpuno je prirodno ono što je registrovalo najnovije istraživanje - da pristojan svijet ne želi pripadati toj lopovskoj organizaciji koja se lažno predstavlja kao politička stranka. Anketa je pokazala loš rejting DPS-a i ona je u direktnoj suprotnosti sa rezultatima koje su do sada saopštavali režimski plaćenici i prevaranti koji su posebno voljeli javno da istaknu vlastitu nezavisnost. Samo je ta družina imala obraza da tvrdi kako skandali, svađe, prevare i brutalne krađe vodećih političara vlasti ne ostavljaju nikakvog traga na podršku koju u biračkom tijelu ima DPS. Naivno je bilo vjerovati da u Crnoj Gori, gdje je u mnoge pore društvenog života instalirana UDBA, da su bez tog virusa funkcionisale istraživačke kuće i njihovi anketari", ističe se u saopštenju DF.

Iz ovog političkog savaze kažu da su upravo tako namješteni rezultati anketa služili za spinovanje javnosti i pripremu terena za krađu na izborima.

"DF ne čudi što je podignuta cijela režimska mreža u medijima u odbrani ranijih lažnih rezultata namještenih anketa i klevetanju najnovijeg ispitivanja javnosti. Ta najnovija histerija agenture u medijima bjelodano je dokazala da se režim trese od straha od suočavanja sa opljačkanim i obespravljenim narodom, koji više neće mirno da posmatra poniženja, lopovluke i sramoćenje ove države i naroda. Sada je najvažnije da se okupimo 27.09. ispred Skupštine i pokažemo lopovima iz DPS-a koliko nas ima i koliko smo spremni da se isborimo za slobodu i demokratiju. Poslije 27.09. Crna Gora više neće biti ista", zaključuje se u saopštenju DF.

Bonus video: