Marija Blagojević koordinator Omladine Socijaldemokrata

Koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore najavila je da će u narednom periodu biti formirani inicijativni odbori u svim crnogorskim gradovima
105 pregleda 9 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 31.08.2015. 11:19h

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore održala je inicijativni Glavni odbor kojem je prisustvovalo preko 150 delegata iz svih crnogorskih gradova, na kojem je za koordinatora izabrana Marija Blagojević.

Prvom sastanku omladine, nakon Osnivačke skupštine SD-a, prisustvovao je i koordinator Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović.

“Ovoliki broj mladih ljudi na jednom mjestu pokazatelj je jedne nove energije i političke svježine koje će Socijaldemokrate donijeti. Omladina Socijaldemokrata izgrađivaće se vrlo pažljivo, uz jednako valorizovanje doprinosa svakog od omladinaca i zajedničku saradnju’’, istakao je Brajović.

Kako je saopšteno iz partije, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore najavila je da će u narednom periodu biti formirani inicijativni odbori u svim crnogorskim gradovima, budući da već postoje preduslovi za stvaranje stabilne i brojne strukture.

“Ako želimo da gradimo stabilnu omladinsku strukturu onda, prije svega, moramo imati ljude koji žele promjene nabolje i vrlo ozbiljno shvataju politički aktivizam. Stoga, počev od danas, trudićemo se da vrlo uspješno razvijamo kulturu progresivnih promjena u našoj državi”, rekla je Marija Blagojević, koordinatorka OSD CG.

Bonus video: