Budva: Najbliži Rađenovićev saradnik podnio ostavku

"Ostavku podnosim iz ličnih razloga kao i moralnih imajući u vidu da sam dolaskom Rađenovića na mjesto predsjednika Opštine na njegov poziv, bio u njegovom timu koji je formirao zbog rješavanje velikih i nagomilanih problema"
91 pregleda 43 komentar(a)
Lazar Rađenović, Ivan Dajković, Foto: Vuk Lajović
Lazar Rađenović, Ivan Dajković, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 26.08.2015. 17:54h

Nakon što je gradonačelnik Budve Lazar Rađenović zvanično podnio ostavku na tu funkciju, uslijedila je nova ostavka u opštinskoj administraciji i to od njegovog najbližeg saradnika u kabinetu.

Sekretar za investicije Ivan Dajković podnio je juče nepozivu ostavku, motivisan isključivo moralnim razlozima.

"Nakon zvaničnog podnošenja ostavke od strane predsjednika Opštine Lazara Rađenovića, danas sam podnio ostavku na mjesto sekretara za investicije. Ostavku podnosim iz ličnih razloga kao i moralnih imajući u vidu da sam dolaskom Rađenovića na mjesto predsjednika Opštine na njegov poziv, bio u njegovom timu koji je formirao zbog rješavanje velikih i nagomilanih problema. Smatram da sam odgovorio tom zadatku kako na poziciji načelnika za komunalije tako i na mjestu sekretara za investicije. S obzirom na tadašnje mnoge otežavajuće okolnosti i naslijeđene probleme ipak je mnogo toga urađeno u proteklih četiri godine od konsolidacije finansija, redovnosti u isplati zarada zaposlenima i otplate značajnih dugovanja Opštine, pa do pokretanja i završetka značajnih infrastrukturnih objekata. Naravno, nikad nisam isticao svoje zasluge u tome, jer je to bio timski rad", kazao je za "Vijesti" Dajković.

Bonus video: