SNP: Postoji većina za smjenu Lazara Rađenovića

Svako savezništvo sa DPS-om u Budvi, čiji su istaknuti predstavnici od strane Tužilaštva označeni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, može se smatrati saučesništvom u obavljanju kriminalnih aktivnosti, poručuju iz partije
33 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.08.2015. 12:34h

Pošto će biti pokrenuta procedura za razrešenjem predsjednika Opštine Budva Lazara Rađenovića, koji je već drugi put u Istražnom pritvoru, većina za stvarne promjene u tom gradu postoji, poručuju u Socijalističkoj narodnoj partiji.

SNP zna za nervozu i paniku koji su zahvatili budvanski odbor DPS-a i zato su nam jasni razlozi zašto su zamjenik predsjednika partije Duško Marković i politički direktor Tarzan Milošević dolazili da pokušaju disciplinovati svoje odbornike“, navodi se u saopštenju.

Svako savezništvo sa DPS-om u Budvi, čiji su istaknuti predstavnici od strane Tužilaštva označeni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, može se smatrati saučesništvom u obavljanju kriminalnih aktivnosti, poručuju iz partije.

SNP ostavlja nadležnim pravosudnim organima da, nadamo se na profesionalan način, odrade posao povodom ovog slučaja, odnosno na zakonit način postupak dovedu do kraja.

Bonus video: