SNP: Vlast da ispuni makar minimum obećanja koja su “sijali” pred izbore

Bez obzira na to, u SNP-u ističu da građani ne smiju biti „taoci DPS-SDP političke trgovine, prepucavanja, međusobnog optuživanja i traženja krivaca za katastrofalno stanje u koje nas je skupa dovela vladajuća, sada već nepostojeća većina“
1 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Vlada Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.08.2015. 10:12h

Krajnje je vrijeme da se zaustavi dalje ekonomsko propadanje sjevera Crne Gore, a vlasti bi trebalo da ispune makar minimum obećanja koja su “sijali” na predizbornim skupovima, poručuju iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Zbog toga, SNP poziva na strateški dogovor svih političkih partijaa radi dovođenja investicija na sjever Crne Gore, što bi za posljedicu imalo otvaranje novih radnih mjesta i početak boljeg života u ovom dijelu zemlje.

„Smatramo da je krajnje vrijeme da se pobijede sitni unutarstranački interesi i da konačno pokažemo ozbiljnost u pravcu početka rješavanja nagomilanih problema,“ navodi se u saoštenju partije.

U SNP-u su, kažu, svjesni trenutne političke situacije u zemlji, kao i toga da aktuelna vlast „praktično ne funkcioniše.“

Bez obzira na to, u SNP-u ističu da građani Crne Gore ne smiju biti „taoci DPS-SDP političke trgovine, prepucavanja, međusobnog optuživanja i traženja krivaca za katastrofalno stanje u koje nas je skupa dovela vladajuća, sada već nepostojeća većina“.

Građani sjevera Crne Gore su, dodaje se, na žalost, mnogo puta direktno osjetili sve “blagodeti“ dugogodišnje DPS-SDP vladavine.

„I u najvećoj njihovoj ljubavi izostajao je ozbiljan odnos prema nagomilanim problemima, koji su dugi niz godina ubijali privredu, uz odsutnost i minimalnog razumijevanja za katastrofalno stanje na sjeveru Crne Gore. Zato samo ozbiljnom politikom možemo pokazati i našim evropskim partnerima da smo spremni za demokratske promjene, ma koliko one bile bolne po pojedine političke subjekte u Crnoj Gori. SNP je spremna da pruži svoj maksimum, kako bi se točak ekonomskih promjena, posebno na sjeveru, konačno pokrenuo u smjeru života dostojnog čovjeka,“ navodi se na kraju saopštenja.

Bonus video: