Vučurović: Bečić ima svoje metuzaleme

Bečić je ranije kazao da su se "određeni opozicioni metuzalemi toliko uljuljkali u svoje fotelje, da su sebi dali za pravo da udaraju ovjere na dozvole za ulazak u politički spektar koji se protivi vlasti”
3 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.08.2015. 10:10h

Portparol Nove srpske demokratije Jovan Vučurović kazao je da lider Demokrata Aleksa Bečić, ne samo što uporno napada antirežimsku opoziciju, već otvara front u sopstvenoj partiji time što “funkcionere i poslanike iz svoje stranke naziva metuzalemima”.

Bečić je ranije kazao da su se "određeni opozicioni metuzalemi toliko uljuljkali u svoje fotelje, da su sebi dali za pravo da udaraju ovjere na dozvole za ulazak u politički spektar koji se protivi vlasti”.

“Zaista je neočekivano da neko ovako javno proziva funkcionere i poslanike iz svoje stranke nazivajući ih metuzalemima, kako je to uradio Bečić. Svi mogu prepoznati koga je “nacrtao”, i ne samo da je uperio prst na metuzaleme u svojim redovima, već je ovo očigledno adresirao i na lidera još jedne novoosnovane stranke, koja takođe pripada NATO timu B”, napisao je Vučurović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je “Bečić sve to mogao ljepše reći”.

“Da su bili komunistički funkcioneri, Milovi funkcioneri, neki čak i republički sekretari i Milovi ministri, da su mijenjali partijske dresove, i tako bi se nekako izbjeglo ovo poređenje sa Metuzalemom, kojim se dotičnima želi skrenuti pažnja na njihove godine i godine provedene u politici i vlasti. Međutim, ostao je na Metuzalemu, jer bi ga promjena partijskih dresova mogla podsjetiti na nekog drugog”, napisao je Vučurović.

Bonus video: