Škrelja na jahti od milion eura

“Valjda i ja imam pravo da se popnem na neku jahtu. Bio sam sa porodicom, tako da ne znam zašto se interesujete zbog toga”, kazao je Škrelja
304 pregleda 88 komentar(a)
Ljuiđ Škrelja, Foto: Čitalac reporter
Ljuiđ Škrelja, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 10.08.2015. 05:32h

Poslanik Demokratske partije socijalista i odbornik u ulcinjskom parlamentu Ljuiđ Škrelja godišnji odmor provodi i na jahti. To svjedoče fotografije dostavljene redakciji “Vijesti”, na kojima se vidi narodni poslanik u opuštenoj atmosferi.

“Odakle meni jahta, otkud vam to?”, uzvratio je pitanjem na interesovanje novinara da li je jahta u njegovom vlasništvu.

On je potvrdio da je na godišnjem odmoru, ali nije htio da otkrije više detalja niti da odgovori na pitanje “Vijesti” na čijoj je jahti uživao. “Valjda i ja imam pravo da se popnem na neku jahtu. Bio sam sa porodicom, tako da ne znam zašto se interesujete zbog toga,”kazao je Škrelja.

Jahta na kojoj je fotografisan Aicon 75 vrijedi oko milion eura, procjena je na sajtu za ljubitelje plovila.

Prema podacima iz imovinskog kartona poslanika DPS-a, Škrelja kao poslanik prima 1.337 eura i dodatno 225 eura za rad u odborima. Kao član Savjeta za unapređenje poslovnog ambijenta prihoduje 295 eura.

Prema istoj evidenciji, on je od nepokretne imovine prijavio šume i livade površine 70.483m2. Vozi audi Q7 iz 2006. a njegova supruga Dilja golf 1.9TDI iz 2005.

Vrh ulcinjskog DPS-a prisustvovao je sredinom jula 2013. svečanosti, koju je organizovao zakupac kupališta pored Kopakabane.

Prema pisanju sajta visit-ulcinj.com/blog, na istoj zabavi se pojavio Hajdar Cufaj, koji se, kako se navodi na sajtu, dovodi u vezu sa sumnjivim poslovima na Kosovu i Crnoj Gori.

Na sajtu su tada objavljene i fotografije Škrelje kako se obučen kupa u bazenu, ali i zajednička fotografija na kojoj se vidi Cufaj pored poslanika DPS-a.

Bonus video: