Nije Srzentić, mi smo dali 300 eura i pršut

MVPEI je ranije, saopšilo da je između ostalih, i Opština Bar, donirala proslavu Dana državnosti u Beogradu. Bar, na čijem je čelu Zoran Srzentić, sa 18,79 miliona eura, jedna je od najzaduženijih opština
131 pregleda 5 komentar(a)
Zoran Srzentić, Foto: Dps.me
Zoran Srzentić, Foto: Dps.me
Ažurirano: 29.07.2015. 19:18h

Turistička organizacija (TO) Bar saopštila je juče da je ona, a ne Opština Bar, donirala koktel u beogradskom hotelu “Hajat” povodom Dana državnosti i to sa 300 eura.

U pojašnjenju „Vijestima“, TO Bar navodi da je „sa uvažavanjem i zadovoljstvom“ podržala organizovanje proslave Dana državnosti Crne Gore u Beogradu „simboličnim iznosom od 300 eura, jer nam je toliko zatraženo“.

“Radi se o jednom od najsvjetlijih praznika naše države. Ovom prilikom Opština Bar nije finansirala pomenuti događaj, jer to nije od nje traženo. TO Bar je zajedno sa NTO i LTO iskoristila priliku da promoviše turističku ponudu barske opštine u destinaciji iz koje bilježi najveći broj turista”, navela je direktorica TO Bar Neda Ivanović.

U istom dopisu prenosi se i stav NTO Crne Gore da je obilježavanje Dana državnosti prilika da se dodatno promoviše crnogorska turistička ponuda: “Pored nastupa na sajmu 'IFT 2015' i učešća na manifestaciji 'Beogradski manifest' ovaj događaj bio je dobra prilika da se brojnim zvanicama iz kulturnog, političkog i javnog života Srbije u špicu turističke sezone skrene pažnja na ovogodišnju turističku ponudu. Sa tim ciljem NTO CG i lokalne turističke organizacije kroz obezbeđenje promotivnog materijala, promo filmova, tradicionalnih crnogorskih proizvoda i učešća cijenjenih crnogorskih umjetnika, iskoristila je priliku da sa ostalim partnerima pozove građane Srbije da svoj odmor provedu u Crnoj Gori”, navodi NTO.

MVPEI je ranije, na pitanja “Vijesti”, saopšilo da je između ostalih, i Opština Bar, donirala proslavu Dana državnosti u Beogradu. Bar, na čijem je čelu Zoran Srzentić, sa 18,79 miliona eura, jedna je od najzaduženijih opština.

Bonus video: