Žarko Radulović među Brajovićevim socijaldemokratama u Budvi

Inicijativni odbor će u narednom periodu raditi na formiranju opštinskog odbora i pripremama za održavanje prvog Kongresa
164 pregleda 0 komentar(a)
Žarko Radulović, Foto: Boris Pejović
Žarko Radulović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.07.2015. 09:12h

Socijaldemokrate Crne Gore su formirale Inicijativni odbor za Budvu, za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran Draško Krivokapić, a za sekretara Milena Raičković.

U sastav inicijativnog odbora, koji broji 20 članova, su osim Draška Krivokapića izabrani: Žarko Radulović, Milena Raičković, Vukajlo Purić, Dušan Radulović, Vukica Mitrović Krivokapić, Julija Radulović, Petar Ivković, Mirko Đurić, Dragana Milićević, Marijana Barjaktarović, Vlatko Barjaktarović, Mileta Otašević, Nebojša Adrović, Davor Knežević, Arapi Naim, Nemanja Knežević, Željko Đurišić, Boris Jovićević i Miodrag Radonjić.

Kako je saopšteno, inicijativni odbor će u narednom periodu raditi na formiranju opštinskog odbora i pripremama za održavanje prvog Kongresa Socijaldemokrata Crne Gore.

"snovni principi na kojima će počivati politika SD-a državotvornost i evroatlantske integracije, i svi oni koji prihvataju ove principe u Socijaldemokratama imati iskrenog i ozbiljnog partnera", navodi se u saopštenju.

Formiranju Inicijativnog odbora prisustvovao je Mićo Orlandić, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore za Bar.

Bonus video: