Socijaldemokrate formirale Inicijativni odbor za Petnjicu

Formiranju Inicijativnog odbora su prisustvovali: Ivan Brajović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore, kao i prof. dr Vujica Lazović i mr Damir Šehović
112 pregleda 4 komentar(a)
Socijaldemokrate, Petnjica, Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Petnjica, Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 27.07.2015. 13:46h

Socijaldemokrate Crne Gore su formirale Inicijativni odbor za Petnjicu, za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran Isljam Ćeman, odbornik u Skupštini opštine Petnjica, a za sekretara Hajriz Adrović.

"Odbor je uglavnom sastavljen od bivših članova opštinskog odbora SDP, ali i drugih uglednih Petnjičana iz reda visokoškolaca, studentske populacije i poljoprivrednika, koji su spremni da unesu novu energiju u cilju promovisanja osnovnih programskih principa državotvorne, građanske, multietničke i evroatlantske Crne Gore, koje baštine Socijaldemokrate Crne Gore", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Konstitutivnom sastanku Inicijativnog odbora je prisustvovao 52 delegata, koji su izabrali 26 članova Inicijativnog odbora, koji će raditi na pripremama za formiranje opštinskog odbora i organizovanje prvog Kongresa SD-a.

Za članove Inicijativnog odbora su izabrani: Isljam Ćeman, Hajriz Adrović, Safet Korać, Zeid Škrijelj, Sadat Adrović, Isad Mehovic, Mersudin Rastoder, Edis Zverotić, Arslan Korać, Ferid Rastoder, Asmir Osmanović, Edina Škrijelj, Sead Korać, Alen Ajderpašić, Denis Ajderpasić, Haris Ćeman, Refik Latić, Anes Ličina, Edit Šabotić, Tabo Agović, Vejsel Osmanović, Isat Tiganj, Emin Muratović, Haris Korać, Himo Adrović i Arnes Latić.

Na sastanku je najavljeno da će Socijaldemokrate u Petnjici poseban akcenat staviti na trenutno najveći problem sa kojim se mještani suočavaju, a koji se odnosi na iseljavanja stanovništva iz ovog područja, kao i da će u narednom periodu preko svojih odbornika predlagati konkretne mjere za rješavanje ovog problema.

Formiranju Inicijativnog odbora su prisustvovali: Ivan Brajović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore, kao i prof. dr Vujica Lazović i mr Damir Šehović.

Bonus video: