Socijaldemokrate formirale Inicijativni odbor za Plužine

Formiranju Inicijativnog odbora u Plužinama je prisustvovao Ivan Brajović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore.
6 komentar(a)
Radoš Šućur, Foto: Boris Pejović
Radoš Šućur, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.07.2015. 14:47h

Socijaldemokrate Crne Gore su formirale Inicijativni odbor za opštinu Plužine, za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran Radoš Šućur, doskorašnji predsjednik Opštinskog odbora SDP Plužine, koji je nedavno zajedno sa kompletnim opštinskim odborom napustio tu partiju zbog odustajanja od izvornih programskih principa.

"Na sastanku je zaključeno da postoji jaka želja za promjenama, novim odnosom prema ljudima, novim načinom komunikacije i razmjenom mišljenja, te drugačijem - odgovornijem vođenju politike, koja mora biti jasna i stabilna, a čiji osnovni programski principi moraju biti državotvornost i evroatlanstki put naše države", navodi se u saopštenju.

Takođe je istaknuto da će Socijaldemokrate Crne Gore svima koji su spremni da se bore za te vrijednosti, biti ozbiljan partner, koji zarad dnevnog politikanstva i bilo čije lične promocije neće biti faktor destabilizacije države i ugrožavati nacionalni interes Crne Gore.

"Veliki broj članova koji su pristupili Socijaldemokratama u Plužinama u samo par nedjelja koliko traju aktivnosti su najbolji pokazatelj da smo na pravom putu i da će politički uticaj Socijaldemokrata Crne Gore nastaviti da se intenzivno širi po čitavoj Crnoj Gori", piše u saopštenju.

U Inicijativni odbor, koji inače broji 20 članova, su pored Radoša Šućura izabrani: Miodrag Bakrač, odbornik u Skupštini opštine Plužine, Martin Ćalasan, Lenka Đikanović, Drago Adžić, Slavko Doderović, Slaviša Jokanović, i drugi.

Formiranju Inicijativnog odbora u Plužinama je prisustvovao Ivan Brajović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore.

Bonus video: