PUPI: Reagovanje Kabineta mimo saglasnosti Krivokapića

„Reagovanje Kabineta je mimo saglasnosti predsjednika koji nam je rekao da damo saopštenje kako mi smatramo da treba, u skladu sa razgovorom, kako on reče - šta god hoćete. Prema tome, gospodo iz Kabineta, ne stavljajte sebe ispred predsjednika“, rekao je predsjednik PUPI-ja
64 pregleda 2 komentar(a)
PUPI, Ranko Krivokapić, Foto: PUPI
PUPI, Ranko Krivokapić, Foto: PUPI
Ažurirano: 24.07.2015. 11:34h

Reagovanje Kabineta predsjednika Skupštine, Ranka Krivokapića, na saopštenje Partije udruženih penzionera i invalida (PUPI) bilo je mimo njegove saglasnosti, tvrde u toj stranci.

Iz PUPI-ja su poručili da su u saopštenju nakon sastanka sa Krivokapićem, naveli ono što su smatrali važnim, a imalo je još dosta toga da se kaže o Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

„Reagovanje Kabineta je mimo saglasnosti predsjednika koji nam je rekao da damo saopštenje kako mi smatramo da treba, u skladu sa razgovorom, kako on reče - šta god hoćete. Prema tome, gospodo iz Kabineta, ne stavljajte sebe ispred predsjednika“, rekao je predsjednik PUPI-ja, Vojo Vuletić.

On je zahvalio Krivokapiću na na korektnost i lijepim riječima i povjerenju koje im je iskazao.

Krivokapić u četvrtak razgovarao sa predstavnicima PUPI-a i najavio da će aktuelizovati pitanje socijalne politike preko poslaničkih klubova.

Konstatovano je, između ostalog, da je ovakva politika DPS-a neodrživa i nanosi ogromnu štetu daljoj sudbini i budućnosti Crne Gore.

Nakon toga je reagovao Kabinet predsjednika parlamenta navodeći da su izjave sa sastanka proizvoljna interpretacija predstavnika PUPI-ja.

„Izjave predsjednika Skupštine sa sastanaka javnosti prenosi njegov Kabinet i samo se takve mogu smatrati zvaničnim stavovima”, navedeno je u reagovanju.

Bonus video: