Đukanović nije bio u zemlji

“Predsjednik Vlade tog dana nije bio u Crnoj Gori. Sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu srela su se tri predstavnika vlade”, kazali su u Đukanovićevom kabinetu, izbjegavajući da odgovore da li je premijer bio službeno ili privatno odsutan
9 komentar(a)
Viktorija Nuland, Foto: EU-CENTRAL.COM
Viktorija Nuland, Foto: EU-CENTRAL.COM
Ažurirano: 16.07.2015. 19:42h

Predsjednik Vlade Milo Đukanović jedini je premijer koji se nije sastao sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu Viktorijom Nuland tokom njene posjete regionu. Kako navode u Đukanovićevom kabinetu premijer je tokom posjete Nuland bio u inostranstvu.

“Predsjednik Vlade tog dana nije bio u Crnoj Gori. Sa pomoćnicom američkog državnog sekretara za Evropu srela su se tri predstavnika vlade”, kazali su u Đukanovićevom kabinetu, izbjegavajući da odgovore da li je premijer bio službeno ili privatno odsutan.

Nuland se 12. jula, tokom posjete Crnoj Gori, sastala sa potpredsjednikom Vlade Duškom Markovićem, šefom diplomatije Igorom Lukšićem, ministarkom odbrane Milicom Pejanović Đurišić, predsjednikom parlamenta Rankom Krivokapićem i liderima Demosa, Demokrata i URA. Nuland je u okviru regionalne turneje posjetila i Srbiju, Kosovo, Makedoniju, Albaniju i BiH, gdje su je dočekali premijeri tih država.

Bonus video: