Krivokapić čestitao Dan opštine Andrijevica

Vaš grad ima izuzetno prirodno bogatstvo koja je potrebno na mudar i održivi način valorizovati, kako bi se što prije omogućio bolji i kvalitetniji život građana na sjeveru naše države", kazao je Krivokapić
0 komentar(a)
ranko krivokapić, Foto: Luka Zeković
ranko krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.07.2015. 14:55h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je, povodom 17. jula Dana Opštine Andrijevica, građankama i građanima Andrijevice, predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku opštinske Skupštine Zvonku Vukoviću i odbornicima čestitku:

"Vaš grad ima izuzetno prirodno bogatstvo koja je potrebno na mudar i održivi način valorizovati, kako bi se što prije omogućio bolji i kvalitetniji život građana na sjeveru naše države. Ono što Andrijevica posjeduje daje preduslov za razvoj, koji treba biti u službi boljeg životnog standarda, pod obavezom zaštite životne sredine, racionalne potrošnje prirodnih bogatstava, posebno šumskog fonda. Država je obavezna pružiti podršku razvoju śevera i na taj način spriječiti odlazak naših građana iz države zbog potrage za poslom i egzistencijom" piše u poruci Krivokapića.

Konjević čestitao Dan opštine

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Andrijevica, čestitku predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine Zvonku Vukoviću, odbornicima i građanima.

„Nekada aktivan društveno-ekonomski život koji se odvijao u Andrijevici treba da posluži kao podsjetnik da u savremenom trenutku valja krenuti u nove projekte, sa jasnom vizijom Andrijevice kao moderne opštine, orjentisane prema građanima i otvorene prema investitorima.

"Uz želju da kroz buduće projekte doprinesemo efikasnijem radu lokalne samouprave i povećamo kvalitet usluga namijenjenih građanima, u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u lično ime srdačno Vam čestitam 17. jul - Dan opštine Andrijevica“, navodi se u čestitki Konjevića.

Bonus video: