Lekić: Knežević, Mandić i Bulatović da kažu da li stoje iza bezočnih neistina

"Eventualni neodgovor ću takođe primiti k znanju i tumačiti ga na jedini mogući način - kao saučesništvo u već okvalifikovanom poduhvatu", rekao je Lekić
59 pregleda 42 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Luka Zeković
Miodrag Lekić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.07.2015. 18:46h

Ostajem pri dobronamjernom stavu da besumučno, dnevno napadanje cjelokupne opozicije od strane glasnogovornika iz DF je politički pogrešno i kontraproduktivno, a ide u korist snagama aktuelnog režima, kazao je lider Demosa Miodrag Lekić.

On je istakao i da mu je iskreno žao da se u ime DF-a izlazi u javnost načinom koji ozbiljno degradira do juče po snazi respektabilnu koaliciju.

"Primjećujem da su u poslednjem saopštenju DF (11.jula) njegovi autori po izrečenim neistinama i blaćenjima dostigli zaista uličarski nivo koji ne zaslužuje moj odgovor. Zapanjen stepenom nekulture, dezinfamacija i neistina, a radi javnosti, želim da upitam Milana Kneževića, Andriju Mandića i Predraga Bulatovića da se javno odrede da li stoje iza bezočnih neistina i prizemnog pamfletizma u pomenutom uličarskom saopštenju", rekao je Lekić.

Po njegovim riječima, njihov javni stav će doprinijeti jasnoći nastale situacije korisne i za dalju orijentaciju njihovih pristalica, ukupnu javnost i njega lično.

"Eventualni neodgovor ću takođe primiti k znanju i tumačiti ga na jedini mogući način - kao saučesništvo u već okvalifikovanom poduhvatu", zaključio je Lekić.

Bonus video: