"Car Ranko Krivokapić je go, samo to treba neko da mu kaže"

"Nadamo se da će se brzo naći neko ko će mu saopštiti ono što svi u Crnoj Gori već znaju,” poručuju iz medijskog tima Brajovića
399 pregleda 50 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Ivan Brajović, Foto: Zoran Đurić
Ranko Krivokapić, Ivan Brajović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.07.2015. 12:50h

Članovi Socijaldemokratske partije (SDP) znaju da je partiju u posljednjih 10 dana napustila gotovo polovina članova, ali to još neće niko da kaže lideru partije Ranku Krivokapića, poručeno je iz tima Ivana Brajovića.

Brajovićev tim tvrdi da su se nakon masovnog osipanja članstva, iz SPD-a u početku branili ćutanjem a sada tvrde da ti članovi navodno već odavno nijesu članovi partije, reagujući na saopštenje medijskog pula SDP-a u kojem se navodi da Brajović manipuliše imenima ljudi među kojima ima onih kojih odavno nema u evidenciji članstva SDP-a.

“Nakon masovnog osipanja članstva SDP-a, koje se samo u zadnjih 10 dana bukvalno prepolovilo, naši bivši partijski drugovi su na početku izabrali da se "brane ćutanjem", što im je po nama bilo i najpametnije. Nakon što su nastavili da ih svakodnevno napuštaju na desetine i stotine članova opštinskih odbora, počeli su da govore da nije riječ o osipanju članstva nego o samo 'par sporadičnih slučajeva', čime su nas neodoljivo podsjetili na onu narodnu - 'selo gori a baba se češlja'. Kako je dalje osipanje SDP-a po odborima nastavljeno, danas su ponovo promijenili strategiju plasiravši tezu da zapravo njihovi dojučerašnji, ne obični članovi, nego odbornici, članovi opštinskih odbora i predsjednici mjesnih odbora koji svakodnevno podnose ostavke na članstvo u SDP-u, navodno već odavno nijesu članovi partije”, kaže se u saopštenju.

Iz Brajovićevog tima kažu da SDP dostiže vrhunac zaključivši da podrška njihovoj politici nikad nije bila veća.

“Umjesto odgovora na te, same po sebi kontradiktorne i besmislene teze, preporučujemo im da se podsjete Andersenove bajke 'Carevo novo odijelo', jer im može pomoći da shvate da je 'njihov car odavno go', samo to treba neko da mu kaže. Nadamo se da će se brzo naći neko ko će mu saopštiti ono što svi u Crnoj Gori već znaju”.

Bonus video: