Morao u policiju zbog komentara o Bogdanoviću

“Raduje me da su ovako revnosni u zavođenju reda na društvenim mrežama. To znači da kad budu imali želje za tim, na isti način će se obračunati i sa onima koji stvarno predstavljaju opasnost u našem drušvu. I u buduće ću nastaviti da na svaki način, u skladu sa zakonom, ukazujem na sve društvene mahinacije i zaštitim svoje i dostojanstvo svog rodnog grada”, rekao je Adžić
102 pregleda 37 komentar(a)
Filip Adžić, Foto: Facebook.com
Filip Adžić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 12.07.2015. 06:31h

Cetinjanin Filip Adžić pozvan je na informativni razgovor u Odjeljenje bezbijednosti na Cetinju zbog objavljivanja fotografije gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića i satirične poruke na Fejsbuk profilu.

Adžić tvrdi da mu je u policiji rečeno da je pozvan na razgovor zbog „anonimne prijave člana lokalne samouprave koji se osjetio ugroženim'' u komentarima ispod fotografije. On je na svom Fejsbuk profilu objavio montažu Bogdanovića na kojoj pokazuje srednji prst ispod natpisa „Oćete li vodu? Evo vam“.

„Ovo je samo još jedan pokušaj zastrašivanja svih koji na bilo koji način kritikuju stanje u kojem se nalazi naše društvo i pokušavaju se zapušiti usta svima koji žele drugačije Cetinje i drugačiju Crnu Goru. Mislim da bi Uprava policije trebala da više povede računa i da se bavi kriminalcima koji slobodno šetaju ulicama naoružani, ili onima koji se bave privrednim kriminalom, jer od nas, 'fejsbuk terorista', ne prijeti nikakva opasnost“, kazao je Adžić, koji je sekretar građanskog pokreta URA na Cetinju.

Bogdanovićeva fotografija izazvala je polemiku na Adžićevom “zidu”, pa je jedan od posjetilaca primijetio kako je “Cetinje mrtvo odavno i da ima što od nas ne bi izlazili iz Vodovoda i Opštine već bi sve izveli za uši napolje”.

“Ajde da pokupimo 10 momaka i da uđemo u Opštinu i slomimo i prebijemo koga treba pa neka završi neko malo u zatvor. Nema veze, samo da se ne sprdaju sa nama jer ne dobijamo ništa sa lajkovima i komentarima”, napisao je jedan od posjetilaca, našta je Adžić odgovorio da je spreman za svaki vid borbe kako bi očuvao svoje i dostojanstvo Cetinja.

Adžić je kazao da će nastaviti da ukazuje na probleme i mahinacije u skladu sa zakonom. “Raduje me da su ovako revnosni u zavođenju reda na društvenim mrežama. To znači da kad budu imali želje za tim, na isti način će se obračunati i sa onima koji stvarno predstavljaju opasnost u našem drušvu. I u buduće ću nastaviti da na svaki način, u skladu sa zakonom, ukazujem na sve društvene mahinacije i zaštitim svoje i dostojanstvo svog rodnog grada”, rekao je Adžić.

Bonus video: