Demos: Navodno su posvećeni protestima, a vode rat protiv opozicije

Iz Demosa su kazali da neće ulaziti u, kako ističu, svakodnevna rvanja sa neozbiljnim saopštenjima ambicioznih sastavljača, koja su kombinacija političkih doskočica i podmetanja tragikomičnih dimenzija
58 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 11.07.2015. 14:24h

Očigledno je da politika saopštenja i individualne izjave sa agresivnim besmislicama koje se vode u ime Demokratskog fronta (DF) i to sve učestalije protiv Demosa neće donijeti nikakvu korist autorima, saopšteno je iz Demosa.

"Očekujući da se i ozbiljniji činioci DF i do sada ograde od, za tu koaliciju, javno kompromitujućih izjava i saopštenja dužni smo, iako nerado, da javno reagujemo. Biti navodno posvećen organizaciji protesta i to svakodnevno u medijima, a voditi rat uvredama protiv opozicije i naše stranke, neshvatljivo je i ide direktno na ruku režima. Šta time glasnogovornici DF žele da postignu i koga da pobijede ostavljamo javnosti da zaključi", navodi se u saopštenju Demosa.

Iz Demosa su kazali da neće ulaziti u, kako ističu, svakodnevna rvanja sa neozbiljnim saopštenjima ambicioznih sastavljača, koja su kombinacija političkih doskočica i podmetanja tragikomičnih dimenzija inače vrlo široke lepeze tema od unutrašnjih i međunarodnih zavjera, do samozvanog stražarenja nad materijom opozicionosti, odnosno političkoj snazi.

"Mjeru naše snage i ozbiljnosti izvjesno će određivati domaća javnost, a najmanje oni koji ne umiju da nadju vlastitu mjeru. Demos još jednom poziva sve prave opozicione strukture na ozbiljan, temeljan i promišljen rad, na izbjegavanje pojedinačnih neodgovrno – destruktivnih nastupa koja sprečavaju iskrenu posvećenost odgovornom političkom poslu od kojega građani očekuju konkretne rezultate, u prvom redu demokratsku smjenu aktuelnog režima", piše u saopštenju Demosa.

Bonus video: