Mustur i Gojković: Nećemo dozvoliti da se Vlada opravda kolektivnim odmorima

"Od predsjednika skupštine opštine Herceg Novi tražimo da obavijesti javnost da li su proslijeđeni zaključci Skupštine opštine Vladi Crne Gore, da li je od Vlade tražen odgovor i do kada"
88 pregleda 2 komentar(a)
Mirko Mustur, Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Mirko Mustur, Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.07.2015. 14:50h

Mirko Mustur i Obrad Gojković iz Kluba odbornika "Za dobro Novog-Demokrate Herceg Novi" u otvorenom pismu predsjedniku SO Herceg Novi i vršiocu dužnosti predjsenika Opštine navode da "ukoliko do srijede 15. jula ne dobiju odgovor Vlade Crne Gore na zaključke SO Herceg Novi ili ukoliko odgovor Vlade ne podrži zaključke SO Herceg Novi tražiće hitno sazivanje vanredne sjednice SO".

"Ovim otvorenim pismom tražimo hitnu realizaciju zaključaka skupštine opštine za Jadransko Brodogradilište Bijela, koje je u stečaju zbog dugovanja prema Vladi Crne Gore i na njen zahtjev. Od predsjednika skupštine opštine Herceg Novi tražimo da obavijesti javnost da li su proslijeđeni zaključci Skupštine opštine Vladi Crne Gore, da li je od Vlade tražen odgovor i do kada. Ne postoji nijedan razuman razlog da se ne prihvate zaključci koje je jednoglasno prihvatila Skupština i zato tražimo da javnost hitno dobije odgovor od Vlade Crne Gore. Nećemo dozvoliti da se nepostojanje odgovora opravdava kolektivnim godišnjim odmorima ili bilo kojim drugim administrativnim ili tehničkim izgovorom", navodi se u saopštenju dvojice odbornika..

Bonus video: