Milić otvorio kancelarije u "bastionu SNP-a" u Podgorici

On je istakao da upravo kancelarije predstavljaju 'kuću' za bližu komunikaciju sa članovima i simpatizerima
92 pregleda 5 komentar(a)
SNP, Blok 9, Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
SNP, Blok 9, Srđan Milić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.07.2015. 12:28h

Prostorije Socijalističke narodne partije (SNP) za Mjesne odbore Tološi, Vranići, 1.maj, Blok V, Blok VI, Blok IX i Momišići od danas su smještene u novom prostoru u zgradi “Cijevna komerc” u Bloku 9.

Predsjednik SNP-a Srđan Milić je na svečanom otvaranju kazao da mu je velika čast što je tu, jer je to područje “bastion SNP-a u Podgorici i u Crnoj Gori”.

“Kao i na drugim mjestima gdje smo otvarali kancelarije, ovo je posljedica samo dogovora na sjednici odbora Glavnog grada, kada smo rekli da ćemo da otvorimo kancelarije. SNP ima više od 30 kancelarija širom Crne Gore”, kazao je Milić.

On je istakao da upravo kancelarije predstavljaju 'kuću' za bližu komunikaciju sa članovima i simpatizerima.

“Možda nekima smeta...da se SNP neće baviti drugima. Nismo ušli u politički život da bi se personalno bavili bilo kim, već da rješavamo probleme građana...”, kazao je Milić.

Predsjednik podgoričkog odbora SNP-a Dragan Ivanović kazao je da pored kancelarija u Bloku 9, ovih dana otvaraju vrata prostorija na Starom aerodromu i Zabjelu, iako su njihovi bivši članovi, “kada su napuštali partiju, mislili da su njena vrata u Podgorici zatvorena”.

Bonus video: