DF poziva Jasavić da se ogradi od Pajovićevog "opozicionog harakirija"

"Vjerovatnoća da je Darko Pajović sad, ali i ranije glasa za smjenu Đukanovićeve vlade, ravna je mogućnosti da Miško Vuković postane predsjednik ujedinjenog SDP–a. Zato Darko Đurović, ili Drago Pajović, ili kako god, nema potrebe da šalje ljutite poruke kako neće sa DF–om, jer DF u stvari neće sa opozicionim veleizdajnicima i trojanskim konjima Tarzana Miloševića"
53 pregleda 54 komentar(a)
Azra Jasavić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Azra Jasavić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 08.07.2015. 15:59h

Konferencija Darka Pajovića predstavlja najbolju potvrdu stavova Demokratskog fronta da će njegova nestajuća stranka isforsiranim galopom zauzeti slobodne livade koje im je označio Tarzan Milošević, saopšteno je iz te partije.

"Danas je čitava crnogorska javnost kroz lik i riječi Darka Pajovića bila u prilici da vidi kako izgleda političko treće jutro, na kojem politički pokojnici ubjeđuju druge i sebe da im je pritisak 120:80. Čovjek koji se prije godinu dana javno hvalio da je dostavio javnosti 'Snimak' o izbornim zloupotrebama DPS–a očigledno je za prijemni ispit progutao sve dokaze i trake snimljenog materijala. Zato sad po ovoj vrućini, iz njega buncaju skremblovani ostaci raznih Đukanovića, Vukčevića, Stijepovića, Mugoša i ostalih u kojima je prepoznao partnere. Zbog toga pozivamo Azru Jasavić, člana Anketnog odbora koja se bavila istragom afere 'Snimak', da se javno ogradi od Pajovićevog opozicionog harakirija, i zaustavi političku korupciju po principu jedan Pajović – čitava Pozitivna", navodi se u saopštenju.

DF, kako navode, još jednom ponavlja da opozicija nikad nije imala 36 plus jednog poslanika.

"Vjerovatnoća da je Darko Pajović sad, ali i ranije glasa za smjenu Đukanovićeve vlade, ravna je mogućnosti da Miško Vuković postane predsjednik ujedinjenog SDP–a. Zato Darko Đurović, ili Drago Pajović, ili kako god, nema potrebe da šalje ljutite poruke kako neće sa DF–om, jer DF u stvari neće sa opozicionim veleizdajnicima i trojanskim konjima Tarzana Miloševića. Ali itekako ćemo nastaviti sa raskrinkavanjem raznih Pajovića iz čijih očiju vire Đukanovićeve cipele. I političkim embrionima je jasno da je ova mikrokreditna družina od trenutka kad se formirala imala samo jedan cilj: uklizati u južne djelove režima, i poput afričkih ptica koje se hrane na leđima nilskog konja, čekati novi dan i novu nafaku, sve umirući od golog straha da njihov hranilac iznenada ne zaroni", navodi se u saopštenju DF.

Iz te partije navode da, što se tiče priprema za nove izbore, ukoliko dozvole njihovo održavanje, "DF iskreno vjeruje, da ovog puta Pajović neće biti na rednom broju 76 DPS–ove poslaničke liste kao što je to bio slučaj prije desetak godina, već da će Tarzan Milošević uspjeti da ga spusti do Vojina Đukanovića ili bar Bebe Džaković".

"Naravno, ovo sve pod uslovom, da Milo Đukanović tog dana bude dobro raspoložen", navode iz DF-a.

Bonus video: