Aleksandar Šaranović na čelu URA u Danilovgradu

“Naš cilj je konstituisanje građanskog demokratskog društva u Crnoj Gori i institucija koje će garantovati demokratske procedure, pravnu sigurnost, jednakost šansi, ekonomski prosperitet, povratak građanina u središte političkog procesa", kazao je Šaranović
1412 pregleda 3 komentar(a)
Aleksandar Šaranović, Foto: URA Danilovgrad
Aleksandar Šaranović, Foto: URA Danilovgrad
Ažurirano: 07.07.2015. 13:03h

Na konvenciji Građanskog pokreta URA u Danilovgradu izabran je opštinski odbor, a za predsjednika je izabran Aleksandar V. Šaranović. Članovi opštinskog odbora su Miodrag Caro Pavličić, Ranko Vuković, Predrag Blažić, Anđela Pavićević, Novak Nikolić i Miroslav Mališić.

“Naš cilj je konstituisanje građanskog demokratskog društva u Crnoj Gori i institucija koje će garantovati demokratske procedure, pravnu sigurnost, jednakost šansi, ekonomski prosperitet, povratak građanina u središte političkog procesa. Svakodnevno se čuju žalbe mnogih o sopstvenoj ugroženosti, ali danas je u Crnoj Gori najviše ugrožen građanin. URA se neće baviti podjelama u našem društvu, već upravo suprotno. Mi smo sastavljeni od različitih nacinalnosti i čuvaćemo taj multinacionalni identitet Crne Gore. Shvatićemo ga kao bogastvo svih nas, a ne kao poligon za podjele”, rekao je Šaranović, dodajući da je Danilovgrad devastirana sredina i pored demagoških priča aktuelne vlasti o velikim uspjesima.

“Upravo običan građanin na svojoj koži osjeća blagodeti tih njihovih praznih obećanja i drskog prosipanja magle. Nezaposlenost školovanog mladog kadra, ogromni problemi koje imaju naši poljoprivredni proizvodjači, nedostatak dobrih infrastrukturnih projekata, manjak domaćih i stranih investicija samo su mali dio problema sa kojima se srijeću Danilovgrađani. U našim redovima imamo ljudi, i imaćemo ih sve više, koji imaju viziju kako da ovaj lijepi grad vratimo u normalu i napravimo mjestom u kojem će biti privilegija živjeti. Obećavamo da se nećemo baviti politikanstvom, naša borba neće biti borba za golu vlast i moć, nego ćemo vlast koristiti da na najbolji način unaprijedimo naš Danilovgrad i našu Crnu Goru. Za sve ove ciljeve kucnuo je čas, stigla je URA”, istakao je Šaranović.

Bonus video: