Medijski tim Brajovića: SDP u Nikšiću više ne postoji

24 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Luka Zeković
Ivan Brajović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.07.2015. 10:08h

Medijski tim bivšeg potpredsjednika SDP-a Ivana Brajovića negirao je navode SDP-a da je sjednici nikšićkog Odbora partije prisustvovala većina članova.

"Potpisi koji potvrđuju da je 2/3 opštinskog odbora napustilo SDP, i većina Foruma mladih i Foruma žena, je najbolji dokaz da je vaša tvrdnja da je većina članova opštinskog odbora prisustvovalo juče održanoj sjednici odbora neistinita. Žao nam je što je Ranko Krivokapić, nakon našeg masovnog istupanja iz partije, vikao na vas, a vi svi do jednog pognute glave sve to oćutali, jer i vi i on znate da SDP u Nikšiću više ne postoji. Činjenica je da se matematičke radnje "manje" i "veće" uče u osnovnoj školi, tako da vam moramo objasniti 29 potpisa članova OO SDP Nikšić koji su se isčlanili iz partije je veće od 20 koji su ostali u svakom pogledu, to je ipak elementarno znanje koje se i na obrazovnim profilima - zanati podrazumijeva", navodi se u saopštenju medijskog tima Brajovića.

Dodaju da vjeruju da će njihove partijske kolege "teško razumjeti naše istupanje iz OO SDP Nikšić, jer morate priznati, velika je privilegija imati lični stav i javno ga izraziti".

"To je upravo ono što smo od vas očekivali kada je predsjedništvo donijelo odluku koja je raspuštila opštinski odbor Nikšić, tako da bi bilo očekivati da kako ste nijemo ćutali tada, nijemo ćutite i sada. Nijesu li pobjednici ipak sa malo više dostojanstva, a sa malo manje straha. Zato, ako ste na Kongresu ostvarili pirovu pobjedu, nijeste nas ponizili. Ponosno imenom i prezimenom ponovo kažemo "ne" neprincipijelnoj politici SDPCG, prijateljskim izdajama i ucjenama, "ne" svima vama koji ste u Nikšiću i likom i djelom maestralno odigrali ulogu Tita i Vuka Brankovića i po struci i po djelu", dodaje se i saopštenju.

Bonus video: