Velizar i Milica Kaluđerović nijesu rođaci

86 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2015. 08:10h

"U tekstu pod naslovom "Visoki funkcioneri DPS-a spremaju sinove da ih naslijede u partiji“ objavili ste neistinu da je moja kćerka Milica Kaluđerović članica Glavnog odbora Demokratske Crne Gore. U Glavnom odboru Demokrata, koji broji 128 članova postoji osoba sa istim imenom i prezimenom kao moja kćerka. Međutim, mi nijesmo ni u kakvom srodstvu".

"Milica Kaluđerović, članica Glavnog odbora Demokrata je dipl. ecc i po svemu sjajna mlada osoba, koja zaslužuje pažnju javnosti, ali ne kroz neistinite informacije da je moj najbliži srodnik. Ja imam dugogodišnju lijepu komunikaciju i saradnju sa vašim listom, pa me je dezinformacija koju ste objavili, a da prethodno nijeste provjerili njenu istinitost veoma iznenadila".

"Ni Milica Kaluđerović, ni ja niti Demokratska Crna Gora, kao nova politička partija na političkoj sceni Crne Gore, čiji smo i Milica i ja članovi Glavnog odbora, nijesu zaslužili da se vrednosno izjednačavaju sa postupanjima koja svojstvena Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore”, stoji u reagovanju Velizara Kaludjerovića.

“Vijesti” se izvinjavaju Kaluđerovićima i čitaoci zbog nenamjerne greške.

Bonus video: