Pljevlja: Formiran opštinski odbor URA, na čelu Maida Zilić-Delić

"Potpredsjednik URA Dritan Abazović je poručio da je prioritetni cilj Građanskog pokreta da se bori za smjenu postojeće vladajuće političke elite", navodi se u saopštenju URA
273 pregleda 5 komentar(a)
Dritan Abazović, Rade Milošević, Maida Zilić-Delić, Foto: URA
Dritan Abazović, Rade Milošević, Maida Zilić-Delić, Foto: URA
Ažurirano: 02.07.2015. 11:04h

Maida Zilić-Delić izabrana je za predsjednicu Građanskog pokreta URA u Pljevljima na sinoć održanoj osnivačkoj konvenciji.

"Najvažniji problemi u Pljevljima su zagađenje, nezaposlenost mladih, sve veća migracija stanovništva, aktuelno iseljavanja Pljevljaka u zemlje Zapadne Evrope i nesposobnost postojeće vlasti da na ove probleme odgovori i uspješno ih riješi. Zato želimo da osnivanjem opštinskog odbora URA ponudimo građanima Pljevalja bolju alternativu i konkretna rješenja", rekla je Zilić-Delić.

Kako je saopšteno iz URA, koordinator za infrastrukturu ove partije Rade Milošević upoznao je delegate sa jačanjem infrastrukturnih kapaciteta pokreta i izvjestio ih o rezultatima nedavno sprovedenog istraživanja javnog mnjenja, koje kako tvrdi, nedvosmisleno potvrđuje porast podrške Građanskom pokretu URA.

"Potpredsjednik URA Dritan Abazović je poručio da je prioritetni cilj Građanskog pokreta da se bori za smjenu postojeće vladajuće političke elite", navodi se u saopštenju URA.

Bonus video: