"VLAST NE POŠTUJE DOGOVOR"

Ivanović o slučaju FK Kom: Je li i ova odluka bila dio predizborne kampanje

Ivanović je apelovao, kako na gradsku vlast, tako i na FSCG da se što prije dogovore i promijene ovakvu odluku kako bi se ispoštovao dogovor prilikom ustupanja zemljišta Glavnom gradu
1 komentar(a)
Stadion FK Kom, Foto: Vesko Belojević
Stadion FK Kom, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.06.2015. 17:56h

Predsjednik odbora Socijalističke narodne partije u Podgorici i odbornik u Skupštini Grada Dragan Ivanović saopštio je da vlast  ne poštuje dogovore  u slučaju Fudbalskog kluba “Kom” sa Zlatice. 

On je  istakao da je prošle godine u Skupštini Glavnog grada donešena  odluka po kojoj je FK “Kom”, Gradu ustupio dio terena za izgradnju objekata „zajedničke namjene“, a zauzvrat da dobije dva nova terena. 

“Grad je, prema toj odluci, terene trebalo da ustupi FK “Kom” na korišćenje i to na 99 godina. Iz tih razloga sam kao odbornik u gradskom parlamentu i kao dugogodišnji predsjednik kluba i član UO FK “Kom” i digao ruku za njeno usvajanje”, kazao je Ivanović. 

Međutim, kako je istakao, prema informacijama koje je  dobio iz FK “Kom”, ta odluka je preinačena sa 99 na pet godina korišćenja, pa se postavlja pitanje kako i na koji način.

“Da li je i ta odluka bila dio predizborne kampanje kojim su mještani Zlatice ponovo obmanuti ili je u u pitanju slaba komunikacija gradske vlasti i FSCG?”, zapitao je Ivanović.

On je apelovao, kako na gradsku vlast, tako i na FSCG da se što prije dogovore i promijene ovakvu odluku kako bi se ispoštovao dogovor prilikom ustupanja zemljišta Glavnom gradu.  

Iz FK “Kom” nedavno je “Vijestima” saopšteno da je završen teren sa vještačkom travom. 

Naveli su  da je u toku  izgradnja terena  sa prirodnom travom, a po projektu treba izgraditi i prateće sadržaje, svlačionice, montažne tribine.

Preporučujemo za Vas