Bojović šef URA u Beranama

Potpredsjednik URA Dritan Abazović je na konvenciji rekao da demokratska smjena vlasti neće sama po sebi donijeti da teče med i mlijeko, ali će se stvoriti uslovi za normalne odnose u društvu
178 pregleda 1 komentar(a)
URA Berane, Foto: Građanski pokret URA
URA Berane, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 28.06.2015. 13:35h

Na osnivačkoj konvenciji u Beranama izabran je opštinski odbor Građanskog pokreta URA, na čijem čelu je dr Dejan Bojović, stomatolog.

Ernet Skenderović, inženjer mašinstva, izabran je za potpredsjednika, a članovi su Sonja Đukić-Šarić, Jasmina Šabotić, Ivan Delević, Jakša Dragović, Radun Vujović, Katarina Raičević, Milo Bojičić, Vesko Kastratović, Radivoje Merdović, Ranka Čantrić, Rade Dabetić, Goran Tomović, Vasko Delević, Suad Šabotic, Vladan Kuč, Radovan Ojdanić i Branko Merdović.

Potpredsjednik URA Dritan Abazović je na konvenciji rekao da demokratska smjena vlasti neće sama po sebi donijeti da teče med i mlijeko, ali će se stvoriti uslovi za normalne odnose u društvu.

"Takozvana mašinerija DPS-a nije ni u jednom društvenom segmentu pokazala da je uspješna, kao što želi da se predstavi jer sa svim svojim mehanizmima nema preko 41-42 odsto biračkog tijela u Crnoj Gori”, rekao je Abazović.

Prof. dr Milan Marković, koordinator URA za poljoprivredu, istakao je da poljoprivreda ne može da bude uspjesna bez pomoći države većim i manjim poljoprivrednicima:

"Primjera radi, u Sloveniji koja je samo 1,5 puta veća po površini od Crne Gore, za poljoprivredu se izdvaja 300.000.000 eura, a u Crnoj Gori 20 puta manje”.

Dejan Bojović je najavio da će URA poštenim, otvorenim i dostojanstvenim odnosom prema svim ljudima dobre volje vratiti vjeru da još ima šanse za našu Crnu Goru, koju sadašnja vlast vodi u sunovrat.

Bonus video: