Tivatska akcija: Nastavićemo otpor protiv neviđenog nasilja nad stanovnicima primorja

Iz TA su istakli da ih raduje činjenica da "sve više građana Tivta shvata, kao što smo i mi shvatili, da je posljednji trenutak da se angažuju, ako žele da se zaustavi potpuni sunovrat društva u diktaturu kriminala i grabeži"
4 komentar(a)
Tivatska akcija
Tivatska akcija
Ažurirano: 24.06.2015. 13:51h

Udruženje građana "Tivatska akcija" (TA) koje će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu, održalo je drugu redovnu Skupštinu na kojoj su predstavljeni i novi članovi najužeg rukovodstva te građanske liste.

"Za nove članove Izvršnog odbora TA izabrani su Boris Koprivica, inženjer mašinstva, Nataša Fažo, menadžer u nautičkom turizmu, i Ivana Vojvodić, kulturolog-saradnik. Za predsjednika Foruma mladih TA izabran je Aleksandar Dragojević, specijalista u turizmu", saopštila je danas TA dodajući da su konstituisani i stručni i mjesni odbori tog udruženja.

"Na politički angažman prinudilo nas je nepodnošljivo stanje u društvu, koje proteklih mjeseci kulminira otvorenim pokušajem režima da na sve načine izvrši otimačinu privatne svojine na primorju. TA i njeni članovi su već dali značajan doprinos otporu protiv ovog neviđenog nasilja nad stanovnicima primorja, a nastaviće i dalje. Osnovna programska načela TA su borba za istinsku vladavinu prava, borba protiv korupcije, ukidanje partitokratije i emancipacija stručnosti, beskompromisna borba za odbranu i poštovanje lokalne autonomije i interesa Tivta i Boke, ali i sveobuhvatan plan intenzivnog razvoja Tivta u svim oblastima", kazala je potpredsjednica Glavnog odbora TA Vesna Barbić.

Iz TA su istakli da ih raduje činjenica da "sve više građana Tivta shvata, kao što smo i mi shvatili, da je posljednji trenutak da se angažuju, ako žele da se zaustavi potpuni sunovrat društva u diktaturu kriminala i grabeži".

"Jer, svaki pošteni čovjek koji se danas sklanja od političkog djelovanja u stvari samo pomaže i olakšava korumpiranima, nestručnima i poslušnima da i dalje, zaradi svojih nečasnih ličnih interesa, uništavaju sve oko sebe", zaključuje se u saopštenju ovo novog subjekta na političkoj sceni Tivta.

Bonus video: