URA: BS nastavlja sa prevarama

Usvojena odluka BS-a na jučerašnjoj Skupštini grada Rožaja da se do kraja godine otpusti 25% radnika u lokalnoj upravi.
203 pregleda 1 komentar(a)
husein ljajić, Foto: URA
husein ljajić, Foto: URA
Ažurirano: 25.09.2018. 11:50h

"Bošnjačka stranka gazi svoja predizborna obećanja, otpuštanjem radnika u lokalnoj upravi i daljim osiromašivanjem rožajske opštine i nasuprot funkcionerima BS-a koji dobijaju bonuse, premije i poklone za nerad građani Rožaja svakim danom bivaju sve siromašniji", naveo je danas Husein Ljaić, predsjednik Opštinskog odbora URA Rožaje.

On je reagovao nakon skandalozne odluke BS-a usvojene na jučerašnjoj Skupštini toga grada da se do kraja godine otpusti 25% radnika u lokalnoj upravi.

“Nakon prevara i obmana koje su priredili majkama sa naknadama nakon parlamentarnih izbora kada su u državnom parlamentu glasali za njihovo ukidanje, sada okreću leđa i onima koje su ucjenjivali da im daju glas na lokalnim izborima. U predizbornim obećanjima tražili su glasačku odanost i aktivnost upošljenika lokalne uprave kako bi sačuvali svoja radna mjesta, a danas ih otpuštaju”, navodi Ljaić.

On BS u Rožajama optužuje i za tjeranje investitora i rasipanjem opštinskog novca čime su Rožaje doveli u najgoru ekonomsku situaciju do sada.

“I dalje nastavljaju da uništavaju ionako razoreno Rožaje iz kojeg se svakog dana sve više ljudi iseljava u zemlje Zapadne Evrope”, kazao je Ljaić.

On je kazao da će URA u Rožajama pomoći nezadovoljnim radnicima lokalne uprave ali i svim građanima Rožaja.

“URA će pružiti podršku svim nezadovoljnim građanima Rožaja da istraju na svojim zahtjevima i da se osnovno pravo svakog čovjeka poštuje, i uradiće sve što može kako bi u potpunosti ogolila vladavinu onih koji namiruju sopstvene džepove varajući svoje sugrađane i ostavljajući ih bez posla i perspective na ulici”, zaključio je Ljaić

Bonus video: