Moškov: Kusovac poklonio novac građana arapskim investitorima

"Za tu funkciju je danas u Tivtu izgleda potrebno imati samo dvije stvari - bespogovornu poslušnost prema Podgorici i državnom DPS-u i želju da se udovolji finansijskim zahtjevima određenim investitorima"
332 pregleda 7 komentar(a)
Bernarda Moškov, Foto: Socijaldemokratska partija Crne Gore
Bernarda Moškov, Foto: Socijaldemokratska partija Crne Gore
Ažurirano: 21.09.2018. 11:20h

U Titvu se juče desilo ono što je SDP najavila prije nekoliko mjeseci. Novi predsjednik Opštine je poklonio 5.6 miliona eura novca naših sugrađana arapskim investitorima u Porto Montenegru, i volja da to uradi je izgleda bila najvažnija preporuka da ga izaberu na najznačajniju funkciju u našem gradu, saopštila je odbornica SDP-a i SO Tivat, Bernarda Moškov.

"Za tu funkciju je danas u Tivtu izgleda potrebno imati samo dvije stvari - bespogovornu poslušnost prema Podgorici i državnom DPS-u i želju da se udovolji finansijskim zahtjevima određenim investitorima", navodi se u saopštenju.

Ona je ocijenila da se novac koji je Porto trebao da uplati u opštinsku kasu mogao iskoristiti za desetine projekata od kojih bi grad izgledao ljepše i bio udobno i kvalitetno mjesto za život.

"U SDP-u ostajemo dosljednji stavu da su svi investitori (i domaći i strani) više nego dobrodošli u naš grad i da im treba omogućiti sve što je u nadležnosti lokalne uprave, ali da se moraju ponašati kao i svi ostali građani Tivta - platiti poreze i komunalije i sve što je zakonima predviđeno", zaključila je Moškov.

Bonus video: