"Polako vas otresam, ne mogu sve odjednom"

"Ko nije bio tu? Ih koliko vas je bilo. Koliko vas je bilo tu, ni na vaš Kongres ih više nije bilo. Šta vas je tu bilo, da ti je znat, sve sam se spoticao na vas. Malo, malo na vas", rekao je u svom maniru Šabović
63 pregleda 52 komentar(a)
Zakonodavni odbor, Foto: Skupstina.me
Zakonodavni odbor, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 12.06.2015. 07:44h

Sjednicu Zakonodavnog odbora održanu nedavno obilježio je i dijalog poslanika DPS-a Ljuiđa Škrelje i SDP-a Džavida Šabovića.

Šabović je u svom maniru tokom diskusije sa Škreljom rekao da je na Kongresu SDP-a, održanom 3. juna, bilo više članova DPS-a nego na Kongresu DPS-a.

Kliknite na dugme "play" da poslušate dijalog Šabovića i ŠkreljeRecord audio or upload mp3 >>

Škrelja je u jednom trenutku poručio Šaboviću da “ukoliko vam je toliko nelagodno i loše sa DPS-om, napustite više, budite samostalni”.

Šabović je odgovorio “eh ne pitam se”.

“Kolega Škrelja slažem se sa vama treba da vas napustimo. Tamo đe sam se ja pitao napuštio sam DPS, u Plav. Ovamo još nijesam jak, kad ojačam čuće se, ako bog da. Počelo je, počelo je, polako vas otresam, ne mogu sve odjednom”, rekao je poslanik SDP.

Škrelja je potom Šabovića upitao “Reci kome si rekao "Aj sad adio". Ivanu (Brajoviću) ili Ranku (Krivokapić)”?

Šabović je odgovorio "DPS-u", na što mu je Škrelja uzvratio "pa nismo bili tu".

"Ko nije bio tu? Ih koliko vas je bilo. Koliko vas je bilo tu, ni na vaš Kongres ih više nije bilo. Šta vas je tu bilo, da ti je znat, sve sam se spoticao na vas. Malo, malo na vas", rekao je u svom maniru Šabović.

Bonus video: