Tošković: Radnici i građani žele napredne promjene

Tošković je dodao da nas je zadesila privredna propast i da "svi uviđamo svoju neizvjesnost i tešku sudbinu koja nas očekuje od sadašnjih odnarođenih vlastodržaca."
81 pregleda 3 komentar(a)
Radnička partija, Janko Vučinić, Logo partije, Foto: Svetlana Mandić
Radnička partija, Janko Vučinić, Logo partije, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 10.06.2015. 08:17h

Radnici i građani istinski žele napredne promjene koje su prijeko potrebne za spas naroda koji obespravljeno živi u socijalnoj bijedi, kazao je predsjednik OO Radničke partije, Podgorica Radovan Tošković.

"Dok mi radnici i građani muku mučimo sa siromaštvom, naši moćnici vlasti zajedno ili odvojeno sa suprugama i djecom po svojim željama odlaze u šopinge u luksuzne evropske gradove da svoje zadovoljstvo upražnjavaju sa trgovačkim iličnim pobudama. Nije ni čudo njihovom razvratu, jer su radnike i građane najsurovije i najperfidnije opljačkali, i sada se treba širiti i mahati sa njihovom lažnom Crnom Gorom, i duboko od domaće i evropske javnosti sakrivati našu radničku i građansku osiromašenu Crnu Goru" kazao je Tošković.

Tošković je dodao da nas je zadesila privredna propast i da "svi uviđamo svoju neizvjesnost i tešku sudbinu koja nas očekuje od sadašnjih odnarođenih vlastodržaca."

"Svim ugroženim radničkim i građanskim strukturama je sveta obaveza da sa Radničkom partijom zajedničkim snagama kriminalno opljačkanu zemlju vratimo našoj mladosti i radničkoj klasi koja je istjerana na ulice, jer je na stotine preduzeća zakantančeno. Radnička partija će zajedno sa svim naprednim snagama obezbijediti življenje naših porodica i buduća zapošljavanja, i osloboditi se kriminalnog zla i nemorala koji je zagospodario ovim našim narodom. Radnička partija poziva sve radnike, zaposlene i nezaposlene, sve studente koji dijele tešku sudbinu ugroženih građana, pozivamo sve ponižene i osiromašene penzionere, sve ugrožene seljake koje niko u društvu više ne spominje da svi masovno dođu na predstojeće proteste, koji se uskoro očekuju, jer moramo svi zajedno, jedinstveno istrajati za spas našeg dostojnog života" rekao je Tošković.

"Naša sudbina je zajedničko rešavanje naše budućnosti, življenja naših porodica, jer u našim rukama i ovu istorijsku promjenu koju hoćemo, ne smijemo propustiti, i svi moramo biti motivisani ka konačnom uspjehu, boljem i bogatijm životu kojeg kao narod zaslužujemo. Nećemo ni po koju cijenu više trpjeti odnarođeni režim koji nas je doveo do egzistencijalnog kraja", zaključio je Tošković

Bonus video: