Demokrate: "Koverat" potvrdio kriminalno djelovanje DPS-a na čelu sa Đukanovićem

Kako je saopšteno, protivzakonito finansiranje DPS-a u Golubovcima i Glavnom gradu samo je kap u moru nepočinstava te partije.
1519 pregleda 4 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 14.02.2019. 21:46h

Posljednja politička dešavanja najbolje svjedoče o načinu na koji je Demokratska partija socijalista (DPS) prekrajala izbornu volju građana i dolazila do vlasti, saopšteno je iz zetskog Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore.

Demokrate su kazale da je u “moru pohlepe i međusobne otimačine organizovane kriminalne grupe DPS“, samo bilo pitanje vremena kada će se pojaviti konkretni dokazi.

Jedan od dokaza, kako su naveli, je i video-snimak “Koverat”, koji je, prema riječima Demokrata, potvrdio kriminalno djelovanje DPS-a i njenih funkcionera, na čelu sa predsjednikom Milom Đukanovićem.

Kako je saopšteno, protivzakonito finansiranje DPS-a u Golubovcima i Glavnom gradu samo je kap u moru nepočinstava te partije.

„Obje afere desile su se za vrijeme dok je DPS-om Zeta komandovala zvijezda naslovnih strana i miljenik instrumenata za snimanje zvuka i slike, Slavoljub Stijepović.

Taman kada se opustio u fotelji generalnog sekretara predsjednika Crne Gore, nakon nestabilnih fotelja u nekoliko ministarstava i fotelje prvog čovjeka Glavnog grada, iz koje je odlazio da preuzme stotine hiljada eura sumnjivog novca, došli su dani neviđene treme. Dani odavanja svojih najbližih saradnika i zebnje od zatvorenog odjeljenja ustanove između Podgorice i Danilovgrada“, navodi se u saopštenju.

Prema riječima Demokrata, idilu uživanja privilegija generalnog sekretara prekinulo je naređenje da se spasi predsjednik države, bez pitanja za cijenu u vidu propasti političkih karijera Stijepovića i skoro cijelog lokalnog DPS-a Zeta.

„Javna blamaža i zastiđe koje su doživjeli nije ni najmanje opterećenje za te moralne horizontale antifilantrope. Zato su se snažno isprsili prilikom obilježavanja Dana opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci, ponosno pokazujući svoje papirne toke i odličja od koverata“, rekli su iz Demokratske Crne Gore.

Kako su naveli, jasno je da Stijepovića neće niko spasavati i da poslednje njegove pristalice koje pokušavaju da ga odbrane ovih dana samo mu otežavaju situaciju.

Bonus video: