Bojanić: Odnosi u vladajućoj koaliciji stvarno poremećeni

On je rekao da očekuje da se stvari kako-tako održe do kraja godine
10 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Luka Zeković
Mladen Bojanić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.06.2015. 13:27h

Odnosi u vladajućoj koaliciji su očigledno poremećeni, ali se izbori, zbog očekivanja pozivnice za NATO, neće dogoditi u toku ove godine, ocijenio je nezavini poslanik Mladen Bojanić.

“Vjerujem da su ovoga puta odnosi u vladajućoj koaliciji stvarno poremećeni, da nijesu fingirani, ali iskreno sumnjam da će izbora biti do kraja godine”, kazao je Bojanić agenciji MINA.

On je rekao da očekuje da se stvari kako-tako održe do kraja godine.

“A onda ćemo vjerovatno, u zavisnosti od pozivnice u NATO, s proljeća ići na izbore”, ocijenio Bojanić, dodajući da bi najpoštenije bilo da o se o prihvatanju te pozivnice odlučuje nakon izbora.

On je kazao da ne želi da komentariše dešavanja u samoj Socijaldemokratskoj partiji (SDP), jer je to, kako je naveo, njihova unutrašnja stvar, ali je poručio da ne može da zamisli eventualnu buduću saradnju ni sa jednom od dvije struje u SDP-u.

“Poslije podgoričkih izbora nemam povjerenja u SDP, ni u jedno ni u drugo krilo, i kao opozicionar teško da ću prihvatiti neku iskrenu saradnju od te partije, šta god da se desilo na kongresu. Jer, nakon onakve prevare birača u Podgorici, treba puno vremena da prođe i mnogo stvari da se desi da bi mene neko ubijedio da sarađujem sa SDP-om”, naveo je Bojanić.

Bonus video: